PAPA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Pápa, 2021.09.23.
Pápa, 2021.09.23.
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Pápa, 2021.08.05.
Pápa, 2021.08.05.
Pápa, 2021.07.29.
Pápa, 2021.07.29.
Pápa, 2021.07.22.
Pápa, 2021.07.22.
«
...23456...
»
Emelkedett a mozik nézőszáma Szuperinfó Hírek - Erős lesz a kínálat a következő hónapokban.
Fáklyás bajvívással érkezik az első Hadfiak Seregszemléje Szuperinfó Hírek - Az ifjúsági katonai hagyományőrző csapatok bemutatkozása mellett, Magyarország csodálatos, gótikus táblaképeit festik fel a tatai vár falára.
Megtartották a könnyűzenei pályázatokról szóló nyílt napot Szuperinfó Hírek - A szakmai nyílt napot a Petőfi Irodalmi Múzeum Dísztermében rendezték.
Megújult társulattal indult az őszi évad az Udvari Kamaraszínházban (videókkal) Szuperinfó Hírek - A magyar történelem eseményeinek feldolgozására teremt hiteles közeget az Udvari Kamaraszínház, az idén megújult társulattal és friss, őszi repertoárjával.
Kiemelt feladat a lakosság ellátása minőségi hazai élelmiszerekkel Szuperinfó Hírek - Az ellátási szempontokat tekintve a pandémia alatt még jobban kirajzolódott a rövid ellátási lánc fontossága, valamint a távolról érkező áruk…
Magyarország önellátóvá válhat tojásból Szuperinfó Hírek - Az elmúlt évtizedben a belföldi termelés 850-900 millióról 1,1-1,2 milliárd darabra, a fejenkénti fogyasztás 215-ről 240 darabra nőtt.
A reformkor elevenedik meg a hétvégén Balatonfüreden Szuperinfó Hírek - Kiállításokkal, koncertekkel, kosztümös sétákkal, gyerekprogramokkal és korabeli ételekkel várják az érdeklődőket.
ITM: újabb 35 milliárd forint támogatás a hazai vállalatok innovációira Szuperinfó Hírek - Exportképes új termékeket, szolgáltatásokat és technológiákat fejleszthetnek a vállalkozások és a velük együttműködő kutató-tudásközvetítő szervezetek.
Széchenyi Zsigmond vadászati fotóiból nyílik kiállítás a Capa Központban Szuperinfó Hírek - A fotótárlat az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás részeként látható november 28-ig.
A felújítást tervezők harmada készül hőszigetelési munkálatokra Szuperinfó Hírek - A megkérdezettek 32 százaléka nyilatkozott úgy, hogy tervez valamilyen szigetelést kialakítani ingatlanán a következő három évben.
Egyre kevesebb a szabálytalanság a Balatonnál Szuperinfó Hírek - Egyre kevesebb a szabálytalanság a Balatonnál, két évvel ezelőtt még minden negyedik, az idén már csak minden hatodik balatoni vállalkozásnál…