PAPA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Pápa, 2021.09.30.
Pápa, 2021.09.30.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Pápa 2020.01.30.
Pápa 2020.01.30.
Pápa 2020.01.23.
Pápa 2020.01.23.
Pápa 2020.01.16.
Pápa 2020.01.16.
Családi nap, hangárlátogatás, történész sörest lesz a hadtörténeti múzeumban Szuperinfó Hírek - Megnyílik a Magyarok – Fegyverek című új, időszaki kiállítás, emellett családi nappal, hangárlátogatással, történész söresttel is készül a Honvédelmi Minisztérium…
Ma lenne 80 éves Jankovics Marcell Szuperinfó Hírek - Nyolcvan éve, 1941. október 21-én született Budapesten Jankovics Marcell Kossuth- és Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező, művelődéstörténész, érdemes művész, a nemzet művésze.
Szeptemberben is a magyarok fizették a legkevesebb rezsit Szuperinfó Hírek - Az uniós fővárosok közül Budapesten volt a legolcsóbb a gáz átlagára, míg a villamos energiáért a második legkedvezőbb árat fizették…
Századvég: a háztartások és a vállalkozások konjunktúraérzete érdemben javult Szuperinfó Hírek - Az ezt tükröző index mindkét csoportnál megközelítette a koronavírus előtti értékét.
Szijjártó Péter a világ egyik vezető ipari vállalatának képviselőivel tárgyalt Szuperinfó Hírek - A Thyssenkrupp Magyarországon rendkívül fontos szerepet játszik a járműipar alkatrészekkel és innovatív technológiai megoldásokkal történő ellátásában.
Elhunyt a flow-elmélet atyja, Csíkszentmihályi Mihály Szuperinfó Hírek - A Széchenyi-díjas és Prima Primissima díjas pszichológus 87 éves volt.
Gazdag két gólja ellenére is kikapott a Union (videó) Szuperinfó Hírek - Ez volt a magyar légiós harmadik gólja Amerikában.
Több mint 200 milliárd forint fejlesztési forrást kaphat 1700 magyar vállalkozás (videó) Szuperinfó Hírek - A vállalkozások a támogatásból elsősorban a hatékonyságukat és a versenyképességüket növelhetik.
Sallói Dániel megsérült, kérdéses a szereplése a válogatottban Szuperinfó Hírek - Marco Rossi válogatottja november 12-én San Marino, három nappal később pedig Lengyelország csapatával találkozik.
Magyarország a harmadik legnagyobb gazdasági növekedést érheti el idén az Európai Unióban Szuperinfó Hírek - Megerősítette a magyar GDP-növekedési és inflációs előrejelzését az IMF.
Idén is kapnak tűzifát a rászorulók Szuperinfó Hírek - Az idén is ötmilliárd forintos keretre pályázhattak az önkormányzatok a szociális tüzelőanyag-programban, a lehetőséggel 2351 település élt.